image
 |  7 1 Листопада 2017 | 12:42

ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» – під криміналом

Проти посадових осіб Приватного акціонерного товариства «Володимир-Волинська птахофабрика» проводиться досудове розслідування за фактом зловживання владою та службовим становищем.

Про це ВолиньUА стало відомо з власних джерел у Нацполіції в області.

Посадовим особам Товариства інкримінують зловживання владою та службовим становищем при отриманні відшкодування за Програмою фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України.

Натомість у самому Товаристві такі дії поліції розцінюють як протиправні й називають їх незаконним втручанням та перешкоджанням здійсненню господарської діяльності. Крім того, в Товаристві, продукція якого відома під ТМ «Чебатурочка», кажуть, що органи Нацполіції здійснюють спроби дискредитації товариства перед органами влади, кредитними установами та контрагентами.

Тим часом джерело інформує, що активи ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» – не що інше, як легалізовані кримінальні гроші осіб, наближених до харківського олігарха Добкіна, і це товариство продовжує працювати за «тіньовими» схемами «відмивання» бюджетних коштів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити