image
 |  9 1 Листопада 2017 | 13:09

Тричі Манафорт! У підозрюваного виявили три американські паспорти

Екс-керівник президентської кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт, який перебуває під слідством, мав три різні американські паспорти.

Про це 1 листопада 2017 року повідомляє сайт «Букви» з посиланням на CNN.

На сьогоднішній день у Манафорта є три паспорти США, кожен під різним номером, - йдеться в повідомленні.

Згідно з документами суду округу Колумбія, Манафорт володів трьома американськими паспортами з різними номерами. Так, за кілька років він подав 10 заяв на отримання паспорта.

Як повідомляє телеканал, в цьому році Манафорт подорожував Мексикою, Китаєм і Еквадором, користуючись телефоном та електронною поштою, зареєстрованими на чуже ім'я.

Варто відзначити, що днями Пол Манафорт і його діловий партнер Рік Гейтс були поміщені під домашній арешт.

31 жовтня повідомлялося, що екс-політконсультант Партії регіонів Пол Манафорт фігурує у двох розслідуваннях в Україні.

31 жовтня адвокат екс-політконсультанта Партії регіонів Пола Манафорта Кевін Доунінг сказав, що колишній менеджер президентської кампанії Дональда Трампа допомагав демократії в Україні і її зближення з США і ЄС.

30 жовтня спецпрокурор Роберт Мюллер висунув звинувачення по 12 пунктам на адресу Манафорта і Гейтса. Вони звинувачуються у «змові, спрямованій проти США, змові з метою відмивання грошових коштів, діях в якості незареєстрованого агента іноземної держави, помилкових і що вводять в оману заяви про те, що стосується положень Закону про реєстрацію іноземних агентів, а також ненадання інформації про активи в іноземних банках і про фінансові рахунках».

14 жовтня стало відомо, що екс-голова передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт за останні 10 років взяв у російського мільярдера Олега Дерипаски кредитів на загальну суму близько $ 60 млн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити