image
 |  5 2 Листопада 2017 | 13:31

У Люблинці старшокласникам пояснять їхні права та обов’язки

6 листопада 2017 року в Люблинецькій громаді Ковельського району Волині відбудеться перший навчальний семінар для старшокласників «Мої права та обов’язки у громаді, де я живу».

Про це повідомили в обласній громадській організації «Асоціація підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення».

Тренінг проходить в межах Школи громадської активності. Таких семінарів буде проведено два, що дасть змогу охопити більше учнів громади. Навчальні семінари передбачатимуть висвітлення теми гендерної рівності, можливостей та обов’язків дівчат та хлопців в усіх сферах громадського та приватного життя, виходячи із їх прав та обов’язків. На базі семінарів будуть сформовані команди, котрі візьмуть участь у дебатах на тему «Якби головою громади був/була я…».

Запрошуємо молодь та усіх охочих долучатися Школи громадської активності.

Місце зустрічі - Люблинецька школа, початок об 12:30 год.

Семінар відбуватиметься в межах реалізації проекту «Громадська участь як основа системного розвитку громад», що реалізується ВОГО «Асоціація підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення» за фінансової підтримки ПРООН.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити