image
 |  7 5 Листопада 2017 | 08:20

Хто став володарем Гран-прі відродженого фестивалю «ОБЕРІГ»?

У місті Луцьку тріумфально завершився відроджений фестиваль авторської пісні та співаної поезії «Оберіг». На заключному Гала-концерті переможців та гостей фестивалю у Палаці культури міста Луцька був аншлаг.

Про це інформує наш власкор у Луцьку.

Завершальним акордом Гала-концерту став вихід на сцену голови журі фестивалю Ігоря Павлюка, котрий оголосив ім’я володаря Гран-прі фестивалю. За одноголосним рішенням журі фестивалю, Гран-прі здобув бард Зиновій Медюх зі Стрия (Львівська область).

Зиновій Медюх – активний учасник Революції гідності, колишній боєць-доброволець батальйону імені Кульчицького, добре відомий нашим бійцям частими виступами на всій лінії фронту російсько-української війни.

У його творчому доробку – аудіодиск «Хлопчина з Майдану» («Пісні з Майдану») у складі дуету «Кулі». Його пісні «Молитва на Різдво» та «Хай живе Бандера і його держава!» буквально «підірвали» луцьку публіку.

До слова, ще один учасник фестивалю – Микола Більшевич із міста Ковеля (Волинь) – удостоєний спеціальної відзнаки голови журі фестивалю Ігоря Павлюка – «За волонтерську пісню».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити