image
 |  7 5 Листопада 2017 | 13:21

Луцьким муніципалам продали відеокамери за корупційними цінами

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради купив у журналістки, дівчини депутата міськради камери вище ринкової ціни.

Про це повідомляє ВолиньІнфо.

Договір уклали 27 жовтня 2017 року.

Відповідно до цього договору департамент муніципальної варти Луцькради купує у фізичної особи-підприємця Наталки Воскресенської відеокамери «GoPro HERO4 Session». В описі закупівлі йдеться про 6 штук камер. Департамент муніципальної варти сплачує для ФОПа 60 тисяч гривень. Отож, одна камера виходить 10 тисяч гривень, у той час коли ринкова ціна коливається від 6 до 8 тисяч гривень.

dogovir-voskresenska

dogovir-voskresenska2

Зокрема, менеджер «Фокстроту» сьогодні, 5 листопада, повідомив інформаційному порталу «Волинь.info», шо така відеокамера коштує 6 тисяч гривень. На «Розетці» та ж ціна, однак там камери закінчилися на цей момент. В магазині «Moyo» менеджер по телефону відповів, що вартість такої камери буде 8 тисяч гривень.

kamera-dialog2

kamera-dialog

moyo

Наталка Воскресенська перебуває у стосунках із депутатом Луцькради Миколою Яручиком, зокрема, про пару неодноразово писали у ЗМІ, їх бачили на різноманітних заходах разом і навіть у соцмережах Наталка та Микола цього не приховують.

vk-stan-natalka

vk-stan-yaruchik

13608060_1131766786883205_1353679500_n

Депутат Микола Яручик є співзасновником ТзОВ «Апельсин», – фірми, яка займається оптовою торгівлею, офісною технікою, обладнанням й комп’ютерним устаткуванням.

Зауважимо, що Наталка Воскресенська зареєстрована як ФОП 9 вересня 2016 року і уже 5 жовтня стала продавати комп’ютерну та іншу техніку різним структурам, як от Військова частина 1141 Національної гвардії України, Відділ освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту Луцької райдержадміністрації, Луцький ЦНАП тощо.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити