image
 |  4 5 Листопада 2017 | 18:03

«Розборки» в центрі Хмельницького закінчилися стріляниною з п'ятьма пораненими

У центрі Хмельницького 5 листопада 2017 року сталася стрілянина, внаслідок якої п'ятеро осіб зазнали поранення.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, - інформує Цензор.НЕТ.
 
Зазначається, що під ранок у центрі Хмельницького стався інцидент між двома групами осіб, унаслідок якого у двох приміщеннях для розіграшу лотерей зруйновано обладнання і був пошкоджений автомобіль BMW.
 
"Під час конфлікту його учасники застосували мисливську зброю і спецзасоби для відстрілу гумових куль. П'ятеро чоловіків зазнали різних поранень. Ніхто зі сторонніх громадян не постраждав", - йдеться в повідомленні.
 
Патрульні поліцейські, які прибули на виклик, не дали можливості представникам конфліктуючих сторін залишити місце події. Зараз у місцях скоєння правопорушень працюють слідчо-оперативні групи.
 
За цими фактами порушено кримінальні провадження за ч. 2 (хуліганство, вчинене групою осіб) і ч. 4 (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї) статті 296, а також за ч. 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Працівники поліції спільно з прокуратурою встановлюють причини конфлікту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити