image
 |  4 5 Листопада 2017 | 10:58

У Шацькому національному парку оштрафували 35 порушників

За три квартали цього року власні фінансові надходження Шацького національного природного парку сягнули 1 мільйона 778 тисяч гривень.

За цей період сплачено податків та зборів до бюджетів різних рівнів на суму 1 млн. 629 тисяч гривень. У тому числі тільки податку на додану вартість та рентної плати за лісові ресурси 453,9 тис. гривень.

Про це повідомляє Район.Шацьк.

Щодо рекреаційного впорядкування території, то було розроблено проект облаштування громадського пляжу в селі Світязь, побудовано новий рекреаційний пункт «Верхи» в Світязькому лісництві та завершено реконструкцію будинку для відпочиваючих на рекреаційному пункті «Гушівський хутір».

З початку року за порушення природоохоронного законодавства було виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 35 осіб. Суми штрафів та збитків завданих об’єкту природно-заповідного фонду стягнуті в повному обсязі.

На сьогодні, вважають владці, стан збереженості природних екосистем території Шацького національного природного парку є стабільним та зрівноваженим.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити