image
 |  2 6 Листопада 2017 | 13:42

На Волині від призову ухиляються понад 4 тисячі осіб, - Гунчик

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розповів, що думає про «нічні облави» на призовників та чи будуть влаштовувати їх в області. Про це повідомляє Волинь24.
«На раді оборони ми розглянули ситуацію з виконанням призову і в нас немає катастрофічної ситуації, ми десь на 90 % виконуємо план призову», - зазначив Володимир Гунчик.
Він повідомив, що разом із тим, 3700 волинян не з’явилися на призовні дільниці:
«Люди забули закон і свої зобов’язання. Ми думаємо разом з військкоматом і поліцією, як вплинути на це питання. Звичайно, ми намагаємося зробити це через публічні заходи. Ніяких оперативної операцій ми не плануємо, але є відповідна межа, до якої держава повинна доходити, коли військкомати виконують завдання за рахунок жителів сільської місцевості».
Очільник Волині обурився, що у вихідні, наприклад, у Луцьку, молодь «гуляє до ранку», але не йде у військові комісаріати.
«Або вони всі хворі, але при цьому сидять у закладах, або вони дуже хитрі і думають, що сільська місцевість потягне план призову. Поки що ми пробуємо роз’яснювати ситуацію. Рейди, які були у Львівській області, у Києві – сигнал для призовників, що держава помаленьку звертає увагу на недотримання законодавства», - підсумував Володимир Гунчик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити