image
 |  16 6 Листопада 2017 | 07:09

Назвали імена всіх переможців відродженого фестивалю «ОБЕРІГ-2017» (СПИСОК)

Журі назвало імена всіх переможців відродженого фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Оберіг». Озвучення лауреатів відбулося під час заключного Гала-концерту переможців та гостей фестивалю у переповненій залі Палацу культури міста Луцька.

Про це повідомляє наш власкор у Луцьку.

Відкриваючи заключний Гала-концерт, голова оргкомітету фестивалю, перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик наголосив, що для відновлення фестивалю потрібна була насамперед політична воля, і фракція ВО «Свобода» показала, що в націоналістів вона є. Він відзначив Почесними грамотами обласної ради людей, які стояли біля витоків перших «Оберегів», – Василя Ворона, Юрія Поліщука, Сергія Шишкіна.

У свою чергу, автор проекту рішення обласної ради про відновлення «Оберегу», депутат обласної ради Сергій Сівак відзначив, що реалізація цього задуму стала серйозним іміджевим і репутаційним надбанням Луцька і Волині, та висловив упевненість, що відроджений «Оберіг» стане традиційним.

По ходу Гала-концерту члени журі, яке очолив Ігор Павлюк, називали імена переможців «Оберегу-2017».

Гран-прі:

– Зиновий Медюх (Стрий, Львівська область).

І місце:

– Артем Харченко (Старокостянтинів, Хмельницька область);

– Вікторія Гурська (Луцьк).

ІІ місце:

– Олександр Скотній (Слов’янськ, Донецька область);

– дует Юрія та Віри Найди (Хмельницький);

– Оксана Чухліб (Львів).

ІІІ місце:

– Олеся Чайка (Київ);

– Наталія Максимук (Луцьк);

– Юлія Хохідра (Глобине, Полтавська область);

– Юрій Щербик (Луцьк);

– гурт «Криші моря» (Луцьк).

Фестивальні дипломи також отримали: Мікаель Галузян і Андрій Маслічук (Луцьк) та Марія Годлевська (селище Торчин Луцького району Волині).

Приз глядацьких симпатій за виконання політичної сатири дістався Віктору Погуляю (Прилуки, Чернігівська область), а спеціальна відзнака голови журі «За волонтерську пісню» – Миколі Більшевичу з Ковеля (Волинь).

Як ми вже повідомляли, у заключному Гала-концерті фестивалю виступили його гості: народні артисти України Валерій Маренич із Луцька та Володимир Смотритель із Хмельницького, бард Василь Жданкін із Кременця на Тернопіллі, Сергій Мороз із гуртом «Простір музики» з Черкас, Юрій Поліщук із гуртом «Чорні черешні» з Луцька, Лариса Бережан із Чернівців, лідер гурту «Шабля» Вова Гейзер, бард Віктор Нестерук і Тарас Компаніченко з гуртом «Хорея козацька» з Києва.

IMG_20171104_213256

IMG_20171104_214206

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити