image
 |  70 8 Листопада 2017 | 21:33

7 чоловічих хитрощів із маніпулювання жінками

Існує думка, що маніпулюванням протилежної статі займаються жінки. Бажаючи завоювати найкращого чоловіка, який, природно, користується популярністю, жінка вдається до різних хитрощів.

Однак не тільки представниці прекрасної статі, а й сильна половина людства вдається до маніпуляцій.

Для чого? А для чого придумали пікап? Для того, щоб отримувати сексуальну насолоду з тими жінками, які ваблять чоловіків.

Існує декілька видів чоловічих маніпуляцій жінками:

1. Уникнення суперечки або відхід від теми. Коли в чоловіка немає аргументів, щоб відстояти свою правоту, він уникає будь-якої суперечки. Зважаючи на те, що жінка прагне вирішити конфлікт, обговорюючи його з чоловіком, який уникає будь-яких розмов, він виставляє її істеричкою, роблячи себе правим. Або інший спосіб уникнути конфронтації: перевести розмову на іншу тему. Якщо жінка не "поведеться", тоді вона знову вважатиметься істеричкою, в іншому ж випадку чоловік вважатиме її дурною.

2. "А ти виявилася зовсім іншою...". Подібні слова можна почути від чоловіка, який не зумів досягти бажаного простими способами. Через те, що жінка хоче бути гарною в очах інших людей, вона ніяковіє, коли чує: "Я всім казав, що ти мене розумієш. А ти виявилася зовсім не такою...". Особливо ефективно ці слова діють на неї тоді, коли чоловік збирається зустрітися з тими людьми, яким він щось говорив хороше про неї. І щоб не впасти в очах оточуючих, жінка погоджується з чоловіком. А він і радий, адже йому вдалося отримати те, що хотів.

3. Читання ваших думок. Коли чоловік маніпулює вами, він несподівано стає екстрасенсом, здатним прочитати ваші думки. Щоб отримати бажане, він починає говорити: "Ти вважаєш мене сексуальним, я це знаю!", "Ти вважаєш, що я дотепний, це точно!", "Ти ж знаєш, що це неправда!" і т. д. Як було б добре, якби чоловіки починали читати ваші думки, щоб зробити вам приємне! Але ні. Якщо ваш кавалер раптом говорить про те, що ви думаєте або відчуваєте з будь-якого питання, він просто намагається вас "запрограмувати", тобто неусвідомлено змусити вас думати саме так, як він говорить. Навіть якщо спочатку чинити опір, то потім помітите, що, дійсно, думаєте так, як він вам сказав. Але пам'ятайте, що це чистої води маніпуляція.

Читайте також: Чим загрожує жінці відсутність інтимного життя?

4. "Я тебе люблю!". Подібна фраза часто вимовляється на дуже ранніх стадіях стосунків, десь на шляху до ліжка або вже в ньому. Для жінки це найбажаніше, що вона хотіла б почути, а для чоловіка це означає наступне: "Нам пора вже переспати!". Але кавалер їх говорить лише для того, щоб затуманити розум партнерки і отримати бажане.

5. Почуття провини. Більш сприйнятливі до відчуття провини, жінки не можуть встояти перед невисловленою пропозицією зайнятися сексом із чоловіком, який цілий вечір або декілька днів красиво залицявся, робив подарунки або різними способами намагався ощасливити свою обраницю. Якщо чоловік без прямої пропозиції підводить вас до ліжка, "прокладаючи шлях" різними приємними сюрпризами, то таким способом він лише робить ваш шлях неможливим для відступу. Чому? Тому що ви відчуватимете провину за те, що не віддячили щедрому залицяльнику.

Читайте також: Чим загрожує тривале утримання від сексу у чоловіків?

6. "Ти одна така хороша". Ще одним способом чоловічий маніпуляції є слова типу: "Ти одна така хороша!", "Ти одна мене розумієш!" і т. д. Тобто він, розповідаючи вам сумні історії про своє любовне і нелюбовне життя, раптом починає відчувати легкість і свободу. Чому? Тому що ви його вислухали, зрозуміли, підтримали, ви ще багато чого зробили, крім одного - того, чого він від вас насправді хоче. І поки що він вас намагається зробити "неповторною" в усьому, щоб ви захотіли стати "єдиною" і в тому, чого він від вас домагається.

7. Кращі друзі. Якщо раптом у чоловіка не вийшло одразу отримати від вас бажане, значить, він зробить це з допомогою того, що стане вашим другом. "А навіщо втрачати приємну людину?", - скаже він, аргументуючи свою пропозицію. І якщо ви погодитеся, то потім він просто вичікуватиме зручний момент, щоб досягти своєї мети, коли ви частково або повністю втратите свою пильність. Або це відбудеться, коли ви розлучитеся зі своєю коханою людиною, або коли ваш "друг" нап'ється і прямо скаже вам в очі, як сильно вас любить, як ви схожі на його перше кохання, як він страждає і взагалі давно вже на вас "око поклав".

Існує ще безліч інших чоловічих маніпуляцій жінками, але механізм скрізь один і той же - зіграти на ваших жіночих почуттях обов'язку, провини, інстинкті або просто прагненні бути найкращою. Якщо ви не знаєте, маніпулює вами чоловік чи ні, але при цьому відчуваєте деяке побоювання з його боку, тоді просто роздучіться з ним. Після серйозної і категоричної відмови ловелас зникне з вашого життя, а справжній залицяльник залишиться, змінивши тактику своєї поведінки.

Читайте також: Лише бокальчик вина на день? Все одно є ризик захворіти на рак – дослідники

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити