image
 |  2 9 Листопада 2017 | 19:28

У ймовірності заборони на в'їзд до Польщі В'ятрович бачить синхронність дій із Росією

Офіційного підтвердження заборони голові Інституту національної пам’яті України Володимиру В’ятровичу на в’їзд до Польщі наразі немає.

Про це 9 листопада 2017 року повідомляє сайт «Українська правда» з посиланням на «Укрінформ».

У нас немає офіційного підтвердження, що голові Інституту національної пам’яті України заборонено в'їзд до Польщі,- заявив посол України в Польщі Андрій Дещиця.

Він додав, що українські дипломати намагаються з'ясувати це питання.

Інше джерело неофіційно повідомило агентству, що поки що інформація стосовно заборони В’ятровичу в'їжджати до Польщі не підтверджується.

Нагадаємо, польське видання Dziennik із посиланням на джерела повідомило, що голові Українського інституту національної пам'яті Володимиру В'ятровичу заборонили в'їзд до Польщі.

Сам Володимир В’ятрович у коментарі «Європейській правді» повідомив, що офіційного повідомлення про заборону на в’їзд до Польщі у нього немає.

Очевидно, Польща буде копіювати дії Росії, коли про заборону на в’їзд я дізнався на кордоні. В будь-якому разі, найближчим часом я до Польщі не збираюся. А у цій ситуації найбільше турбує синхронність дій Росії та Польщі,- заявив він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити