image
 |  4 10 Листопада 2017 | 18:15

У Дубівській громаді провели фокус-групові дослідження з цільовими аудиторіями

У Дубівській ОТГ проводили цільові фокус-групи з розвитку громади.

Про це 10 листопада 2017 року повідомляє Волинська обласна громадська організація «Асоціація підтримки та розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення».

21.10.11 Дубівська фокус 01Зустрічі відбувалися з трьома групами, а саме: опитували місцевих підприємців, представників громадського сектору, активістів та з працівників Дубівської сільської ради.

21.10.11 Дубівська фокус 02Працювали над основним завданням – всебічно оцінювали можливості та загрози у розвитку громади. З допомогою отриманих фактів від опитаних осіб, намагаємося створити цілісну картину та провести системний аналіз громади. Експерт заходу опрацює отримані результати, всі думки та пропозиції будуть документально оформлені та враховані при розробці Стратегії розвитку громади.

21.10.11 Дубівська фокус 04Сьогодні була проведена кропітка робота з деталізацією можливостей та описом бачення майбутнього громади. Прямуємо до створення Стратегії розвитку.

Семінар відбуватиметься в межах реалізації проекту «Громадська участь як основа системного розвитку громад», що реалізується ВОГО «Асоціація підтримки та розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення» за фінансової підтримки ПРООН.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити