image
 |  4 10 Листопада 2017 | 11:26

Високооплачуваний заступник Пустовіта виявився АвтоАндоном

Заступник виконуючого повноваження мера Луцька Костянтин Петрочук припаркував свій автомобіль на пішохідній частині навпроти міської ради.

Про це пише в соціальній мережі Фейсбук в групі Автоандони лучанин Андрій Білан.

Припаркований автомобіль на пішохідній частині обурив лучанина, адже поряд є автомобільна парковка на яку свій транспортний засіб чиновник міської ради не поставив.

Раз тематика групи про людей, які паркуються так як їм заманеться, то ось Вам фото, заступника в.о. мера Луцька ПЕТРОЧУКА та бізнесмена САФРОНА. Вирішили свої авто поставити там де їм зручно. Хоча поряд є автостоянка, але ж ці хлопці вирішили, що тут їм буде зручніше. Вони ж не ЛоХи щоб паркуватися на автостоянці.

п.с. І такі от оправдання, що спочатку зробіть парковку чи не було місць де припаркувати авто - не пройдуть, бо ж що заважає будучи у владі, заступнику мера, і решті зграї чиновників нарешті зробити автомобільні стоянки. Хоть щось вже почніть робити. І розпочніть роботу з місце де Ви щодня на роботі - це з міської ради.

23435541_1429218753843687_1599662778_n

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити