image
 |  0 11 Листопада 2017 | 13:31

Директора тролейбусного підприємства, якого поновив на роботі суд, відсторонили

В Луцькій міській раді вирішили провести службове розслідування щодо директора Луцького підприємства електротранспорту Ігоря Грицюка, якого нещодавно поновили на посаді.

Про це 10 листопада 2017 року повідомляє сайт «Волинь24».

Відповідне розпорядження 10 листопада підписав секретар ради Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, раніше Горохівський райсуд поновив Ігоря Грицюка на посаді директора Луцького підприємства електротранспорту.

9 листопада в міській раді видали розпорядження, яким нібито виконали рішення суду і поновили Грицюка на посаді. Однак вже 10 листопада його не пускали на робоче місце. Згодом з’явилось інше розпорядження Григорія Пустовіта, яким він відсторонив Ігоря Грицюка від посади.

«Провести з 10.11.2017 по 11.12.2017 службове розслідування за фактами неналежного виконання службових обов’язків директором комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту» Грицюком Ігорем Вікторовичем, що заподіяли значну шкоду комунальному підприємству, та з метою встановлення наявності (відсутності) вини у його діях», - йдеться у розпорядженні.

На час службового розслідування обов’язки директора підприємства виконуватиме Володимир Пуц. Він же керував ЛПЕ, коли Ігор Грицюк був звільнений.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити