image
 |  2 11 Листопада 2017 | 14:52

Путін «відхрестився» від Манафорта

Президент РФ Володимир Путін заявив, що екс-глава передвиборного штабу президента США Пол Манафорт працював з колишнім президентом України Віктором Януковичем, Росія до цього відношення не має.

Про це 11 листопада 2017 року повідомляє сайт «Європейська правда» з посиланням на російське видання РИА Новости.

Про це він заявив сьогодні, журналістам.

Що стосується пана Манафорта, його теж пов'язують з Росією, але єдине, що його пов'язує, це те, що він, будучи керівником або власником піар-агентства американського, укладав контракти і як бізнесмен теж працював в цій сфері, в тому числі з президентом Януковичем.

Але яке це має відношення до Росії? Ніякого. Зовсім нічого тут немає. Просто пусті балачки і бажання використовувати будь-яку зачіпку для боротьби з чинним президентом. Але це не наша справа, нехай вони самі розбираються, - сказав він.

Нагадаємо, колишньому керівнику президентської кампанії Дональда Трампа Полу Манафорту та його колишньому бізнес-партнеру Ріку Гейтсу висунули звинувачення за 12 пунктами.

Манафорт є однією з ключових фігур в розслідуванні втручання РФ в президентські вибори в США в минулому році.

У серпні 2016 року Трамп  прийняв відставку Манафорта. Це сталося, зокрема, після того, як українські правоохоронці підтвердили наявність його прізвища у документах, які, як припускається, описують багатомільйонні нелегальні виплати, які у 2007-2012 роках здійснювала Партія регіонів.

Колишньому керівнику передвиборчого штабу Дональда Трампа Полу Манафорту загрожує до 80 років позбавлення волі, якщо його вину доведуть.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити