image
 |  2 12 Листопада 2017 | 14:16

Люблинець: оголосили конкурс на посаду директора Центру культури та дозвілля

Управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Люблинецької селищної ради оголосило конкурс щодо призначення на посаду директора комунального закладу «Центр культури та дозвілля Люблинецької територіальної громади», - інформує Район.Ковель.

Від кандидатів вимагають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше чотирьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки, – повідомляється на сайті Люблинецької громади.

Особа, яка бере участь у конкурсі на посаду керівника закладу культури має подає такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по-батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копії документів про вищу освіту (у разі подання документів особисто) або копії документів засвідчені у встановленому законом порядку;
  • копії документів, що посвідчують особу та ідентифікаційного номера (у разі подання документів особисто) або копії документів засвідчені у встановленому законом порядку;
  • два рекомендаційні листи, складені в довільній формі;
  • мотиваційний лист у довільній формі;
  • проекти програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Прийом документів та формування конкурсної комісії проводиться упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу з 9 листопада по 8 грудня 2017 року.

Документи подаються в управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Люблинецької селищної ради, за адресою:смт. Люблинець, вул. Незалежності, 7.

Конкурсний відбір проводиться в два етапи:

І етап – конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника закладу культури, на відповідність кваліфікаційним вимогам, результати розгляду невідкладно повідомляються кандидатам електронною поштою чи іншим засобом зв’язку, зазначеним в автобіографії.

ІІ етап – конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами на посаду керівника закладу культури, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається спеціалістом з кадрової служби управління гуманітарної сфери Олексюк Валентиною Михайлівною.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити