image
 |  2 13 Листопада 2017 | 14:21

Крім «АвтоАндонів», у Луцьку з'явились уже й «ПішоАндони»

У Луцьку директор департаменту ЖКГ Луцькради Юрій Крась та депутат від «Укропу» Юрій Безпятко перебігали дорогу у невстановленому місці.

Це трапилося 7 листопада, - про це інформує  ВолиньPost .

Інцидент він описав так: "Рухаючись по вулиці Набережній, пропустивши людей на пішохідному переході, прямуючи на кільце з круговим рухом, зауважив двох осіб, котрі вискочили з-за автомобіля, що їхав перед мною. original-photo

Реально щоб виїхати на цей круг потрібно вичекати момент, коли можна розпочати рух, інакше Вас ніхто не пропустить. Загалом ситуація типова з дорожнім рухом по колу. Дивлячись у напрямок лівої сторони, не очікуєш побачити перед капотом автомобіля чиновників, котрі інспектують як було сказано "проводять перевірку проведених робіт".

З відео видно, що начальник департаменту ЖКГ Луцькради Юрій Красьта депутат Юрій Безпятко перетинали дорогу, аби потрапити на коло на перетині вулиць Набережна-Шевченка. Шоферу вони пояснили, що хочуть оглянути результат ремонту. 

Зав'язалася коротка перепалка, яка завершилася тим, що водій поїхав з місця події.

Чиновники пояснювали, що порушували правила переходу дороги, бо не мали іншого способу потрапити на коло. Однак наказ №216 Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 28.12.2009 вказує на те, що працівник має бути вбраний у спеціальні одяг та взуття. 

Нагадаємо, що днями високооплачуваний заступник Пустовіта виявився «АвтоАндоном».

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити