image
 |  4 13 Листопада 2017 | 14:54

На Камінь-Каширщині поліція затримала чоловіка, що до смерті побив дружину

У суботу, 11 листопада, в селі Фаринки Камінь-Каширського району місцевий мешканець спричинив тілесні ушкодження своїй дружині.

Про це 13 листопада 2017 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Внаслідок отриманих травм жінка померла на місці події. Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого в ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Інцидент трапився близько опівночі на подвір’ї домоволодіння подружжя. На момент скоєння злочину 35-річний чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час суперечки із 29-річною дружиною зловмисник наніс тілесні ушкодження жінці дерев’яним штахетом. Внаслідок отриманих травм постраждала померла на місці події. Поліцейські затримали зловмисника та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

За фактом заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити