image
 |  0 14 Листопада 2017 | 14:11

До України йде похолодання

Найближчої доби Україну огорне прохолодне повітря, що переміщається з Центральної Європи.

Про це 14 листопада 2017 року повідомляє сайт «Українська правда» з посиланням на Укргідрометцентр.

Очікується погода без істотних опадів, лише у східних областях вночі невеликий дощ.

Вночі та вранці в західних, північних, Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях місцями туман. Вітер північний, на Правобережжі - з переходом у західний.

Температура вночі від 3 морозу до 2 тепла, на півдні та сході +3 +8; вдень 2-7 тепла, в південній частині та на Закарпатті місцями 8-11 вище нуля.

У Луцьку - мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3 морозу до 2 тепла, вдень 0 +5 тепла.

У Києві - без істотних опадів, вночі, вранці слабкий туман. Вітер північний з переходом у західний. Температура вночі близько 0, вдень +3 +5.

16 листопада - без опадів. Вітер західний. Температура вночі 0-5 морозу, на узбережжі морів 1-5 тепла; вдень +2 +7, на Закарпатті та крайньому півдні до 11 вище нуля.

У Луцьку - мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3 морозу до 2 тепла, вдень 0 +6 тепла.

У Києві - без опадів. Вітер західний. Температура вночі 0-2 морозу, вдень 4-6 тепла.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити