image
 |  2 15 Листопада 2017 | 19:33

На Волині в ДТП загинув голова ОТГ, екс-голова райради

Як стало відомо нашому виданню з поінформованих джерел, вечірної пори 15 листопада 2017 року у жахливій ДТП загинув голова Шацької об’єднаної територіальної громади, колишній голова Шацької районної ради Сергій Вінничук.

Як інформує джерело, аварія трапилася близько 20-ї години на автошляху «Луцьк-Ковель» неподалік селища Голоби Ковельського району. У результаті ДТП двоє осіб загинули, ще двоє – з важкими травмами доставлені в реанімаційне відділення Ковельської районної лікарні.

За попередньою інформацією, відбулося зіткнення автівки з лісовозом, завантаженим деревиною. Серед травмованих – колишній заступник голови райради, керівник районної організації ВО «Батьківщина» Ольга Сахарук.

Серед загиблих – активістка цієї політичної сили Любов Маригода. За попередньою інформацією, автівка поверталася з селекторної наради в Луцьку з лідером «Батьківщини» Юлією Тимошенко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити