image
 |  7 17 Листопада 2017 | 19:01

У вихідні погода «святкуватиме» дощами і мокрим снігом, - синоптик

Завтра в західних областях плюс Вінниччина, Житомирщина, Київщина та Одещина пройдуть дощі, місцями можливий мокрий сніг.

Про це 17 листопада 2017 року повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбуці.

На решті території - переважна частина Лівобережжя - без опадів.

Там, де не буде опадів, можлива розчудесна паморозь на деревах та кущах. Це, звичайно, до свята.

У Києві погода вихідними - ух!

18-19 листопада - часом дощі. При наближенні температури до нуля - мокрий сніг. Температура повітря і вночі, і вдень приблизно однакова - +3+4 градуси.

19 листопада - день української Гідрометеослужби. Самі розумієте - великий день. Атмосфера ж повинна показати все, на що здатна саме у неділю, саме на практично своє головне свято.

А постарається вона непогано. Бо в неділю в Україні очікується несприятливі погодні умови - дощі, мокрий сніг, можливе налипання мокрого снігу. У Харкові, Луганську, Донецьку - без опадів побуде в неділю.

19 листопада очікується низька температура повітря, вночі в межах невеликих мінусів, вдень 0+6 градусів. Але ось в Криму, на Запоріжжі. Дніпропетровщині та в східних усіх областях буде до +7+14 градусів! Щоправда, в понеділок цей рахат-лукум і там закінчиться.

На початку наступного тижня похолодає, але не поспішайте із зимовими висновками.

Осінь - ще в Україні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити