image
 |  0 18 Листопада 2017 | 18:17

Девід Лінч відкрив фонд для реабілітації бійців АТО в Україні

Всесвітньо відомого режисера прийняв на Банковій президент Порошенко.

Про це 18 листопада 2017 року повідомляє сайт «LB.ua».

17 листопада американський режисер Девід Лінч відкрив у Києві українське представництво свого благодійного фонду David Lynch Foundation. 18 листопада він зустрівся з президентом України Петром Порошенко.

Як повідомляє прес-служба глави держави, він подякував Лінчу.

Фонд Лінча займається трансцендентальної медитацією, допомагає ветеранам війни, біженцям, жертвам домашнього насильства.

Зараз це дуже актуальне і важливе питання для України, яка переживає час війни і російської агресії: незаконна анексія Криму, агресія на сході моєї країни. Коли сотні тисяч військових повертаються з війни і психологічна реабілітація життєво необхідна для них, - заявив Порошенко.

Президент також запропонував режисерові подумати про створення кіно про події в Україні.

5a104aee726e1Лінч зазначив, що фонд буде надавати допомогу і проводити заняття з трансцендентальної медитації для всіх бажаючих. Він також висловив думку про те, що в Україні є потреба у вивченні таких методик психологічної реабілітації.

Фонд Девіда Лінча був заснований в липні 2005 року як некомерційна освітня організація, що надає кошти молодим людям з усього світу, які бажають навчитися медитації.

Фонд фінансує поширення Трансцендентальної медитації через громадські центри навчання медитації, позаурочні програми, пропоновані в лікарнях антистресові програми, клуби для хлопчиків і дівчаток, а також за допомогою шкільних програм «Час тиші» на запрошення шкіл.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити