image
 |  4 18 Листопада 2017 | 16:27

Наявність душі науково довели

Виявляється, людина здатна бачити і відчувати навколишнє середовище після смерті.

Про це 18 листопада 2017 року повідомляє сайт «Знай.uа».

Звичайно, припущення були завжди з приводу душі людини, але тепер стало остаточно ясно, що люди після смерті можуть чути й усвідомлювати те, що відбувається навколо них.

17.18.11 Душа 01Важливо розуміти, що будь-яка смерть настає при одній з двох або при наявності одразу двох умов: або серце перестає функціонувати, або мозок.

Вчені з Нью-Йоркського університету з'ясували, що людина після смерті може відчувати запахи, чути мову людей і навіть бачити світ своїми очима.

Це відкриття пояснює феномен, пов'язаний з баченням світу в ході клінічної смерті. На сьогоднішній день існує величезна кількість випадків за всю історію медицини, коли людина розповідала про свої відчуття під час перебування в стані між життям і смертю.

17.18.11 Душа 02Серце й мозок – це два органи, які працюють протягом усього життя. Вони пов'язані між собою, але відчуття доступні після смерті саме завдяки мозку, який ще деякий час передає інформацію від нервових закінчень до свідомості.

Душа людини невидима, однак, вченим вдалося довести її наявність. Справа в тому, що при смерті людина втрачає по якійсь причині 21 грам своєї ваги, причому це відбувається завжди і за будь-яких обставин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити