image
 |  0 19 Листопада 2017 | 11:42

Делегація з Коростеня відвідала Володимир-Волинський

16 листопада 2017 року у Володимирі-Волинському з візитом перебувала делегація депутатів та працівників Коростенської міської ради.

Про це повідомляє сайт Володимир-Волинської міськради.

Гості побували на засіданні 21 сесії Володимир-Волинської міської ради, згодом поспілкувались з міським головою Петром Саганюком на різноманітні теми: про роботу теплового господарства та водоканалу, вивезення сміття, проведення асфальтування вулиць, зустріч військовослужбовців, які повернулись з зони бойових дій, проблеми виїзду кваліфікованих кадрів за кордон тощо.

Після цього перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та секретар міськради, заступник міського голови Олег Свідерський організували для Коростенської делегації оглядову екскурсію містом: показали тротуарне покриття та велодоріжку на вулиці Ковельській, мережу вуличного освітлення, облаштування двору та встановлений спортмайданчик зі штучним покриттям за адресою вул.Ковельська, 107, утеплення фасаду дошкільного навчального закладу №2 «Казка». Про повну термомодернізацію будинку, що належить об’єднанню співвласників багатоквартирних будинків «Мрія», детально розповів голова ради ОСББ міста, депутат міської ради Григорій Цаль-Цалко.

Дуже сподобалось коростенцям відвідування спортивного комплексу «Олімп», особливо захоплювались вони облаштуванням міського басейну та помірною ціною абонемента на його відвідування. Так само їх вразив і тренажерний зал спорткомплексу.

А згодом гостям провели екскурсію парком «Слов’янським», також вони охоче пофоторгафувались на території Успенського собору. Завершився огляд нашого міста відвідинами міськрайонного ЦНАПу, який справив на присутніх приємне враження. Також в ході перебування коростенські депутати спілкувались із своїми володимир-волинськими колегами на предмет здійснення депутатської діяльності.

Такий обмін досвідом, як показує практика, є завжди корисним для обох сторін, адже спонукає до нових ідей, переймання кращих практик самоврядування, дозволяє вчитись на досягненнях та помилках інших, сприяє налагодженню партнерських стосунків з громадами інших міст.

Нагадаємо, що саме на сесії, де були гості з Коростеня, депутат від партії «Наш край» Руслан Мороз обізвав дебілами тих, хто зняв дошку радянським прикордонникам, яка містила ознаки комуністичної пропаганди.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити