image
 |  18 19 Листопада 2017 | 17:25

Очі чоловіка розкажуть, як його підкорити

Недарма в народі кажуть, що очі –  це дзеркало душі! Вони можуть розповісти все про вашого обранця. У тому числі й про те, як його підкорити.

Про це пише сайт «Українці сьогодні».

Важко дізнатися, що подобається незнайомому чоловіку та що його приваблює у жінці, звичайно складно, але можливо. Досить просто подивитися йому в очі! Принаймні, так стверджують вчені-фізіоногмісти!

Кароокі чоловіки

Кароокі –  це діти вoгню. Тому, їхня натура пристрaснa й імпульсивна. Вони вкрай конфліктні, тому визнавати правоту іншої людини їм занадто складно. Проте швидко пробачають образи. Дотепні і товариські, легко сходяться з людьми. Дуже швидко зaкoхoються. Чим темніший колір очей – тим більше виражені всі ці якості.

Порада:

Говоріть вашому обранцю багато компліментів. І пам’ятайте, що кароокі чоловіки не переносять критику, і в жінці, перш за все, оцінять лояльність. Захоплюйтеся ним, і він зверне заради вас гори.

Блакитноокі чоловіки

Блакитноокі чоловіки дуже ранимі та чутливі, тому їх легко зачепити. Вони пам’ятають образи довго! В душі вони – справжні романтики, які з дитинства мріють знайти не просто дружину, а другу половинку, партнера, яка розділить їхні погляди на життя та роботу.

Порада:

Розділяйте його інтереси, якщо бажаєте підкорити його серце. Дізнайтеся про його захоплення і спробуйте знайти у них щось цікаве для себе. Пам’ятайте, такі чоловіки не прощають зрад, тому з ними треба бути чесними і не провокувати на ревнощі. Такий чоловік оцінить доброту і вміння співпереживати. Цей чоловік хоче відчувати у жінці надійний «тил». Якщо ви дасте йому впевненість у стосунках із вами, блакитноокий партнер буде чуйним, турботливим і ніжним.

Сіроокі чоловіки

Чоловіки з сірими очима – реалісти. Вони мало говорять і багато роблять. На них завжди можна покластися. Проте у них є мінус – вони не здатні на бурхливе вираження емоцій, що стає причиною сварок, адже обраницям таких чоловіків постійно здається, що їх не люблять.

Порада:

Надихайте його, оскільки такому чоловіку не вистачає пристрасності, тому він шукає жінку-свято, з якої ніколи не буде нудно! Сміливо разом з ним висловлюйте свої емоції – як позитивні, так і негативні, а також проявляйте ініціативу щодо зустрічей. Не бійтеся змінюватися – в один вечір будьте скромницею, а в наступний раз дивуйте його образом femme fatale.

Зеленоокі чоловіки:

Зеленоокі чоловіки дуже проникливі і амбітні, які люблять ризик, що робить їх не самими надійними супутниками у житті. Але з ним ви ніколи не будете нудьгувати, так як кожен новий день не буде схожий на попередній! Вони обділені жіночою увагою, тому серед них найбільша кількість затятих холостяків!

Порада:

Ігноруйте його. Він досить швидко відчує себе заінтригованим і почне проявляти до вас інтерес. Зберіть всю свою силу волі та покажіть йому, що він вам не цікавий. Кілька днів хорошої гри – і ви можете сурмити перемогу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити