image
 |  2 19 Листопада 2017 | 13:13

У Нововолинську студенти провели фестиваль «Моя гітара»

Нововолинські студенти придумали та провели фестиваль «Моя гітара».

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії  із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Нововолинської міськради.

Ідея про проведення мистецького заходу народилася у стінах Нововолинського електромеханічного коледжу.

Цю ініціативу підтримали студенти й інших навчальних закладів: Володимир-Волинського педагогічного коледжу, Володимир-Волинського агротехнічного коледжу, Ківерцівського медичного коледжу та інших.

Напередодні Міжнародного дня студентів зі сцени міського Палацу культури вони дарували своє мистецтво. Студентський фестиваль об’єднав усіх: і молодь, і викладачів, і гостей та подарував масу позитивних емоцій. Творча атмосфера на сцені й поза нею, шалена підтримка глядацького залу стала для учасників фестивалю найвищою нагородою.

Заступник  директора Нововолинського електромеханічного коледжу Лариса Жила висловила сподівання, що  започаткований в цьому році  фестиваль стане хорошою традицією для їхнього навчального закладу і для Нововолинська.

DSCN1342 DSCN1352 DSCN1368 DSCN1379

 

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити