image
 |  5 19 Листопада 2017 | 12:51

У Росії на продаж виставили золотий годинник Януковича

Мешканка Іркутської області РФ виставила на продаж годинник, який нібито належав президенту–втікачу Віктору Януковичу.

Оголошення про продаж чоловічго нагородного годинника виклала жінка, зареєстрована на сайті Avito під ім’ям Христина, – повідомляє місцеве видання Сиб.фм, пише Народна Правда.

Золотий годинник В. Януковича, президента України, лімітована колекція 10/50, швейцарський механізм!!!” – написала продавець.

Вартість лота складає 115 тисяч російських рублів, що приблизно дорівнює 52 тисячам гривень.

часи

На фотографії годинника можна побачити гравіювання з ім’ям екс-президента.

Автор оголошення повідомила виданню, що на даний момент годинник не проданий, проте відповідати на подальші питання відмовилася.

Крім цього товару, вона продає інший годинник за 2 тисячі рублів, а також жіночий та дитячий одяг, взуття та санки.

Нагадаємо, екс-президент України Віктор Янукович, котрого розшукують за злочини проти Майдану та розв’язання війни на Донбасі й окупацію Криму, живе не в Ростові. Маєток, де мешкає втікач, знаходиться в елітному районі Підмосков’я.

Як уже повідомлялося, Кобзон днями заявив, що його сусідом є втікач із України Янукович. “У Баковці паркан до паркану зі мною – ми цю споруду жартома називаємо “Китайська стіна” – сьогодні живе колишній президент України Віктор Янукович. Його туди поселили після перевороту на Майдані. Огорожу такої висоти ви і уявити собі не можете! Ця дача у Баковці контролюється нашими відповідними органами”, – розповів він.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити