image
 |  2 20 Листопада 2017 | 16:21

Поліція викpила горохівську інтернет-шахpайку (ФОТО)

Зловмисниця, використовуючи Інтернет, розміщувала оголошення про продаж неіснуючого товару із обов’язковою передоплатою.

Про це 20 листопада 2017 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

PM354image001У такий спосіб жінка ошукала близько сотні громадян. За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування розпочате за ст. 190 Кримінального кодексу України.

У рамках цього досудового розслідування поліцейські встановили, що до скоєння злочинів причетна 30-річна жителька Горохівського району.

PM412image002З метою отримання доказів протиправної діяльності волинянки, співробітники відділу боротьби з кіберзлочинністю в області у співпраці із слідчими Горохівського відділу поліції та місцевої прокуратури, провели п’ять санкціонованих обшуків, у місті Луцьку, райцентрі Горохів та Горохівському районі.

Під час обшуків правоохоронці вилучили системні блоки, планшет, банківські картки, понад 10 мобільних телефонів, сім-картки різних операторів мобільного зв’язку, гроші, тощо.

PM790image004Вилучене направили на дослідження.

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ст. 190 Кримінального кодексу України. Мова йде про шахрайство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити