image
 |  4 20 Листопада 2017 | 15:15

Поліція вилучила у лучанина амфетамін, марихуану та «BMW»

Учора, 19 листопада, в Луцьку поліцейські вилучили в місцевого 34-річного мешканця 11 пакетиків із амфетаміном та марихуану.

Про це 20 листопада 2017 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Відомості про подію слідчі внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Пригода сталася вранці на вулиці Захарова в обласному центрі. Під час поверхневого огляду в 34-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили 11 пакетиків із амфетаміном, загальною вагою близько 1,4 г., та згорток з марихуаною, вагою близько 2 г. В процесі перевірки виявилося, що документи на авто «BMW», яким володіє правопорушник, не збігаються з серійним номером транспорту. Наркотики та автомобіль разом з документами поліцейські вилучили.

За фактом незаконного зберігання наркотиків слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити