image
 |  4 20 Листопада 2017 | 15:06

У селі Гряди на Іваничівщині відкрили Дошку пам’яті загиблому бійцю АТО

У загальноосвітній школі села Гряди Іваничівського району Волині 20 листопада 2017 року відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки за загиблим учасником російсько-української війни Віктором Рупою.

Захід організували та провели учні та вчителі школи, яку в 2002 році закінчив Герой. Його згадували як доброго та трудолюбивого учня, який був сповнений віри в краще майбутнє. Не стримувала сліз мати загиблого Ольга Афанасіївна. Вона згадувала той страшний день 2 жовтня 2016 року, коли в її  хату прийшла сумна звістка про смерть сина. Загинув Віктор поблизу містечка Кримське Луганської області. Залишив сиротами четверо діток та вдовою молоду дружину.

На заході були присутні представники влади району та села, які щиро дякували сім’ї Героя за такого достойного сина та низько вклонялися його матері. А учням школи ще раз нагадали, що вони удостоєні честі ходити тими ж коридорами і навчатися в тих же класах, що і їх земляк Віктор Рупа.

Меморіальну дошку відкривали брат та старший син загиблого учасника війни. Освятив дошку настоятель храму Казанської Божої Матері отець Георгій.

Відтепер кожного дня учнів школи зустрічатиме і проводжатиме портрет Віктора Рупи. Кожен, хто переступатиме поріг школи, буде знати, що тут навчався достойний син України – Герой Віктор Рупа.

[su_slider source="media: 27237,27238,27239,27240"]

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити