image
 |  0 20 Листопада 2017 | 13:16

За втручання прокуратури Волині державі повернули земельну ділянку водного фонду вартістю понад 9 мільйонів

Ковельський міськрайонний суд Волинської області задоволив позовну заяву Ковельської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації до громадянина про стягнення заборгованості за користування земельною ділянкою площею 14,4 га в урочищі «Стахор» на території Голобської селищної ради Ковельського району, розірвання договору оренди та повернення державі земельної ділянки водного фонду вартістю понад 9 млн. грн.

Про це 20 листопада 2017 року повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Підставами пред'явлення позову стали порушення орендарем вимог Цивільного, Земельного та Водного кодексів України, а також Закону України «Про оренду землі». Так, громадянин не використовував ділянку з озером та упродовж 2014-2017 років не платив за її оренду.

Повернення земельної ділянки надасть можливість її розпоряднику, Волинській обласній державній адміністрації, у подальшому укласти договір оренди із добросовісним орендарем, що призведе до наповнення відповідного бюджету.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити