image
 |  0 23 Листопада 2017 | 17:24

Автівка, освячена на Вовчаку, на фронті отримала позивний «Вовчак»

Автівка, освячена на місці створення УПА, в урочищі Вовчак Турійського району Волині, благополучно дісталася лінії фронту російсько-української війни. Відразу ж після прибуття на фронт вона отримала позивний «Вовчак».

Про це повідомляють волонтери Волинського «Легіону Свободи», які супроводжували автомобіль до лінії фронту.

072_nСьогодні, 23 листопада 2017 року, автомобіль «Фіат» доставлений до пункту призначення –у розташування 57-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ. Автомобіль використовуватиметься для потреб медиків артилерійського дивізіону 57-ї бригади.

«Вовчак» – це новий позивний «Фіата». Тепер Вовчак виконує бойові завдання. Вся медрота передивляється відео з Вовчака», – передав звісточку з фронту один із волонтерів Волинського «Легіону Свободи».

778_nНагадаємо, що в День Гідності та Свободи, 21 листопада 2017 року, за сприяння Волинської обласної, Турійської районної організацій ВО «Свобода», комбатантського об`єднання «Легіон Свободи» та особистої підтримки депутата обласної ради Юрія Цейка на фронт вирушила автівка, освячена на Вовчаку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити