image
 |  0 23 Листопада 2017 | 14:25

Поліція виявила у лучанина амфетамін та марихуану

Учора, 22 листопада, на одній із вулиць Луцька в 33-річного місцевого жителя поліцейські виявили паперовий згорток із речовиною схожою на марихуану та купюру номіналом у дві гривні з речовиною подібною на амфетамін.

Про це 23 листопада 2017 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, зазначеного ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

У середу, в післяобідню пору працівники патрульної поліції спільно зі слідчо-оперативною групою виявили у 33-річного жителя Луцька наркотики. Під час поверхневого огляду в лучанина знайшли близько 2 г. марихуани та 0,05 г. амфетаміну. Вилучену речовину направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309. Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити