image
 |  0 23 Листопада 2017 | 13:38

Волиньрада стала на захист медійників

Депутати Волиньради підтримали проект рішення, внесений фракцією ВО «Свобода», щодо припинення руйнації регіонального суспільного телерадіопростору України.

Про це стало відомо сьогодні, 23 листопада 2017 року, під час засідання сесії.

Відповідне Звернення депутати направили до Президента України Петра Порошенка, Прем᾽єр-міністра України Володимира Гройсмана, Голови Верховної Ради України Андрія Парубія, Голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторії Сюмар, Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова, Голови Служби безпеки України Василя Грицака, Голови Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрія Артеменка.

Спостерігаючи за ходом реформування державного телерадіопростору України, вітаючи факт створення  Національної суспільної телерадіокомпанії України, яка має забезпечити інформаційні потреби усього населення держави, а також захищати свободи в Україні, надавати суспільству достовірну та збалансовану інформацію про Україну та світ, налагоджувати громадський діалог задля зміцнення суспільної довіри, розвитку громадянської відповідальності, української мови та культури, особистості та українського народу, як це записано в Місії НСТУ, констатуємо, що команда, якій держава доручила впроваджувати цю реформу, цю високу місію не виконує, - йдеться у зверненні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити