image
 |  4 24 Листопада 2017 | 11:00

А в чому це Зеленський українець?

Стоп, а в чому це Зеленский українець? Він себе так представив, типу я українець ... Іскуйство ...

Про це 24 листопада 2017 року повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Джон Сміт.

Він якусь українську україномовну культуру створює? Ні. Він створює російський маскульт продукт. Жуйку для «лапотних» дебілів. Українського в його серіалах тільки виробничі потужності. Він клепає тут російськомовний продукт, затирає українські вивіски, написи і прапори, і там його продає. Усе.

Де тут Україна?

«Типу українським» можна порахувати «сміх*уєчкі» про Україну. Де нова поліція - дебіли, українці - придуркуваті хохли, влада продажна, тугодум Кличко, Порошенко повзає на пузі за кредити, і взагалі Україна «схожа на німецьку порноактрису - готова приймати з будь-якого боку в будь-яких кількостях».

Раз про Україну, то типу українське. Але знову ні.

Це «Наша раша» про дурних Равшана і Джамшуда у вишиванках. Камеді-клаб про Абама-абєзяну. Тільки зроблено мейд бай укр.простітьюшн.

Так що, чувак. Ти себе уявив бомондом, типу тобі тут чимось зобов'язані. Так ніхто тобі нічого не винен. Ти талановитий пєтрушка. Розвага для люмпена. І єдина причина чому до тебе ще купують квитки і не набили морду за твої жарти про Україну - це відсутність тут у багатьох національної гордості.

Ну, а з приводу заборони «Сватів». Так у нас війна як би, якщо ти пропустив. І тих, хто відкрито зазіхає на територіальну цілісність нашої країни, бути на наших екранах не може.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити