image
 |  2 8 Грудня 2017 | 15:11

Пустовіт перейняв унікальний досвід Садового

Луцькі двори у 40-му і 33-му мікрорайонах потопають у відходах через те, що у підприємства, яке обслуговує цю частину міста, зламався сміттєвоз.
Про це у коментарі Волинь24 розповів директор підприємства «МЖК» Валерій Ковалюк.
Лучанка Наталя Калмикова-Скороход поділилась у соцмережі фото двора на проспекті Відродження, 43, який просто потопає у смітті. Пакети зі сміттям вже давно не вміщаються у контейнери, тож люди поскладали їх поряд.
«Затишний, європейський Луцьк поступово перетворюється на Львів. На жаль, не в кращому сенсі. Відродження, 43. Сміття ще не вивозили на цьому тижні», - прокоментувала світлини жінка.

Раніше про те, що з дворів кілька днів підряд не вивозять сміття, вже повідомляли інші мешканці проспектів Відродження і Соборності.
На підприємстві «МЖК», яке обслуговує цей район, кажуть, що про проблему знають. Причина – у зламаному сміттєвозі.
«Машина зламалась у неділю, але потрібна була рідкісна деталь, тому ремонт затягнувся. Ми позичаємо транспорт у «Луцькспецкомунтрансу» і частково забираємо сміття, але не в повному обсязі», - пояснив Валерій Ковалюк.
«Сьогодні машина вже виїде і наведемо порядок», - додав керівник «МЖК».

Зауважимо, у підприємства, яке обслуговує район вулиць Кравчука, Ветеранів, Гордіюк, Карпенка-Карого та проспект Відродження, є два сміттєвози. Один із них наразі перебуває на реконструкції і не забирає сміття з дворів.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити