image
 |  4 8 Грудня 2017 | 16:44

У ДТП в Луцьку загинув велосипедист

У Луцьку 60-річний велосипедист потрапив під колеса авто і помер у відділенні реанімації. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Учора, 7 грудня, на вулиці Конякіна в Луцьку під колеса «Peugeot Partner» потрапив велосипедист. Від отриманих травм чоловік помер у відділенні реанімації.
За кермом автомобіля перебував 30-річний лучанин. Водій допустив зіткнення із велосипедистом, 60-річним місцевим жителем, який рухався у попутному напрямку.
Внаслідок автопригоди пенсіонер отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні, де він згодом помер.
За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Цього ж дня, у Нововолинську, 16-річний місцевий житель, керуючи легковиком «Volkswagen Passat», збив 9-річну дівчину, а в Камінь-Каширському районі під колеса «Volkswagen LT» потрапили 33-річний та 44-річний пішоходи, які в нетверезому стані рухалися проїжджою частиною.
Усіх потерпілих госпіталізували.
За обома фактами ДТП слідчі розпочнуть кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити