image
 |  0 10 Грудня 2017 | 15:34

Біля Львова підірвали польський автобус, у МЗС вважають це провокацією

Пізно ввечері суботи неподалік Львова вибуховим пристроєм пошкодили автобус, у Міністерстві закордонних справ вважають це провокацією до приїзду в Україну польського президента Анджея Дуди.
Про це 10 грудня 2017 року повідомляє сайт «Українська правда».
Про інцидент повідомив у Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.
9 грудня близько 23:20 на кільцевій дорозі на стоянці готелю «Панська Гора» невідомим вибуховим пристроєм пошкодили зовнішню обшивку та бокове скло автобуса марки МАN на польській реєстрації, - написав він.

Зінкевич зазначив, що в момент вибуху в автобусі нікого не було.
Потерпілих немає, - додав депутат.

Водночас міністр закордонних справ Павло Клімкін рішуче засудив інцидент у Twitter.
Рішуче засуджую провокацію щодо польського автобуса, який знаходився на паркінгу неподалік Львова. Обійшлося без жертв! Хтось настирливо намагається розсварити нас з Польщею та зірвати візит Президента А.Дуди. Зробимо все,щоб розслідувати цей інцидент. А провокаторам скажу - не вийде!

Як відомо, польський президент Анджей Дуда 13 грудня здійснить візит в Україну.
Основною темою переговорів буде політика безпеки в контексті ситуації на сході України. Президент Республіки Польща зустрінеться з президентом України Петром Порошенком, спостерігачами ОБСЄ та представниками ПРООН, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, в ході свого візиту до України Дуда вшанує пам'ять убитих НКВС польських солдатів, похованих на Кладовищі жертв тоталітаризму в Харкові.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити