image
 |  18 11 Грудня 2017 | 15:15

Луцький зоопарк показав зимові фото

Комунальний заклад «Луцький зоопарк» оприлюднив серію зимових фото. На світлинах зображені засніжені зимові пейзажі та його мешканці. Фото датуються 10-им грудня.
«Хай хто що каже, але нинішня днина, збережена у миттєвостях Олег Міткевич (Oleg Mitkevych), - одна з тих, за які зимі можна вибачити всі її витівки: і тріскучі морози, і хуртовини, і брудно-болотяну відлигу. Сьогодні наш зоопарк був схожим на резиденцію Снігової Королеви. От тільки у ній серця не ставали крижаними, а навпаки - наповнювалися теплом любові та захопленням неживою природою та звірями і птахами. Отож, не гайте часу і кожну вільну хвилину проводьте у нас. Ми працюємо без вихідних з 10.00 до 17.00 щодня. А якщо ви засумували за особливим дійством, то - чекати залишилося недовго. Ми домовилися зі Святом Миколаєм-Чудотворцем, що він прибуде до нас у наступні вихідні... Анонс з подробицями заходу в найкращому місці на природі у межах Луцька -вже незабаром», - зазначають на публічній сторінці Луцького зоопарку.












 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити