image
 |  2 11 Грудня 2017 | 14:03

У волинських ветеранів війни з російсько-окупаційними військами з’явився власний сайт

Завдяки небайдужим у Спілки воїнів АТО Волині з'явився власний сайт.
Про це 11 грудня 2017 року повідомляє сайт Спілки воїнів АТО Волині.
08 грудня 2017 року, Віктором Левандовським, засновником компанії «ІнтернетДевелс» (DRUPAL WEB DEVELOPMENT COMPANY «INTERNETDEVELS») на благодійних засадах було передано сертифікат на закінчений інформаційний ресурс - сайт www.svatov.com.ua, розроблений для Спілки воїнів АТО Волині.
Як зазначив пан Віктор: «Був радий долучитись до діяльності спілки у такий спосіб, нехай слугує добрій справі». Зі своєї сторони спілка вручила подяку компанії за сприяння популяризації діяльності спілки.
Наявність власного інформаційного ресурсу буде сприяти збільшенню аудиторії завдяки новинам на головній сторінці, оперативному вирішенню проблем членів Спілки, адже на сайті наявні форум та форма звернення, узагальнені усі контактні дані головного офісу та подано контакти регіональних представництв. Також, сайт дає змогу отримати контакти Партнерів, серед яких органи влади, лікувальні установи та меценати.
Фотослайдер, що наповнюється фотознімками відомих майстрів фотографії, проілюструє історію діяльності Спілки, значущих моментів життя спільноти.
Щиро вдячні за корисну ініціативу INTERNETDEVELS.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити