image
 |  0 12 Грудня 2017 | 13:42

Луцька делегація взяла участь у ярмарку екологічної продукції в Польщі

Луцька делегація взяла участь у ярмарку екологічної продукції «Екогала- 2017».
Про це 12 грудня 2017 року повідомляє сайт «ПАТ НСТУ ВРД».
Він відбувся у партнерському місті Жешув Республіки Польща, у місцевості Ясьонце.
Понад сотню учасників із Польщі, Угорщини, Китаю та України презентували на ярмарку власне органічне виробництво хліба, меду, масла, м’ясних виробів, соків, джему та натуральної косметики. Відвідувачі та учасники заходу мали можливість дегустувати продукцію, ознайомитися із найновішими тенденціями галузі, обмінятися досвідом та налагодити нові контакти.
Хлібопекар Іван Пасічник представив хліб та ознайомив охочих із процесом випікання свого продукту. Розповів про користь хлібобулочних виробів, виготовлених на дріжджовій опарі, органічній заквасці, органічному борошні та спечених у печі на грабових і дубових дровах.  Із волинським хлібом додому поїхали представники мерії Варшави і Жешува.
На ярмарку Луцьк продемонстрував себе як місто, що підтримує виробництво екологічно чистої продукції і сприяє налагодженню контактів між виробниками еко-продуктів із різних країн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити