image
 |  0 12 Грудня 2017 | 16:38

В Україні запустили перший державний майданчик для держзакупівель zakupivli24

В Україні запустили перший державний майданчик для проведення держзакупівель zakupivli24, що створений за підтримки ПриватБанку. Як повідомили в банку, новий майданчик має 4 рівні акредитації в системі Prozorro та вже відкрив своїм учасникам доступ до тендерів державних компаній і комерційних тендерів із системи Rialto.
 

"Завдяки сучасним технологіям на першому державному майданчику Prozorro можна взяти участь у тендері вже за 5–10 хвилин після реєстрації без сплат та підписання паперів, – зазначив керівник проекту Zakupivli24 Артем Калашников. –  Майданчик забезпечує простий пошук актуальних тендерів і налаштування "розумної" підписки на нові тендери, а також автоматичне надання електронних звітів".
Головними перевагами використання держмайданчика на Prozorro є проста реєстрація та авторизація, можливість участі в тендерах для продавців товарів і послуг без внесення депозитних платежів і відсутність зайвої паперової бюрократії. Новий майданчик також забезпечує всім учасникам безкоштовну юридичну консультацію та цілодобову підтримку в онлайн-чаті або за телефоном.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити