image
 |  0 13 Грудня 2017 | 15:16

На закpитій зустрічі послів G7 застеpегли НАБУ та САП «не гpатися в політику», - джерела ТСН

Ситника критикували за зайвий піар у роботі НАБУ.
Про це 13 грудня 2017 року повідомляє сайт «ТСН».
На зустрічі послів «Великої сімки» з директором НАБУ Артемом Ситником та керівником САП Назаром Холодницьким українських правоохоронців просили не втягуватися в політику.
Про це ТСН.ua розповіли два незалежні одне від одного джерела, знайомі із ситуацією.
За словами джерел, Ситник скаржився, що українські політики заважають працювати НАБУ через боязнь кримінальних проваджень.
Після нього слово надали Назару Холодницькому, який загально розповідав про відкриті провадження та проблеми в роботі антикорупційних органів.
Далі виступати почала посол Великої Британії Джудіт Гоф, яка критикувала Артема Ситника за зайвий піар у роботі НАБУ. Її підтримав посол ЄС Х'юг Мінгареллі, який говорив, що посли продовжують підтримувати антикорупційні органи України, але їм не можна впадати в політику.
Мінгареллі і посол Британії були доволі жорсткими. Вони дали зрозуміти Ситнику, що треба працювати «тихіше», - зазначив один із співрозмовників.

Джерела зазначають, що під час цієї зустрічі посол США в Україні Марі Йованович майже нічого не говорила і не критикувала роботу НАБУ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити