image
 |  2 14 Грудня 2017 | 17:14

 У Луцьку може з’явитися «Вулиця різдвяних янголів»

Влада Луцька пропонує підприємцям міста, які здійснюють свою діяльність на вулиці Лесі Українки, долучитися до проекту «Вулиця різдвяних янголів».
Про це інформує відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.
Про реалізацію проекту “Вулиця різдвяних янголів” присутніх поінформувала директор департаменту культури Тетяна Гнатів.
“Прикрашати центральні вулиці міст напередодні різдвяних свят - це практика багатьох міст України та Європи, де влада і соціально відповідальний бізнес спільно реалізовують проекти, які мають величезний успіх. У багатьох європейських містах є пішохідні туристичні вулиці. У Луцьку - це вулиця Лесі Українки, яку плануємо прикрасити унікальними арт-об’єктами у вигляді різдвяних янголів. Проект передбачає концептуальне оформлення закладів, які розташовані на вулиці Лесі Українки. Окрім різдвяних янголів, починаючи від Дня Святого Миколая вулицю прикрашатимуть творчі колективи, артисти, волонтери, зазвучить новорічно-різдвяна музика”, - розповіла вона.

Підприємцям було презентовано різдвяні інсталяції арт-об’єктів різної конфігурації, які пропонують розмістити вздовж пішохідної зони вулиці Лесі Українки.
Із проханням долучитися до створення святкової атмосфери на центральній вулиці міста Луцька до підприємців звернулася й начальник управління розвитку підприємництва і реклами Наталія Рибай. Вона наголосила, що концептуальне святкове оформлення закладів, розташованих на центральній пішохідній вулиці міста не лише привабить туристів, а й допоможе підприємцям збільшити обсяг продажів у період новорічно-різдвяних свят.
Під час наради підприємці висловлювали свої пропозиції щодо участі у проекті, вибору арт-об’єктів та розміщення їх на території закладів торгівлі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити