image
 |  5 14 Грудня 2017 | 15:44

У Луцьку не вистачає дільничних

У Луцьку відчувається дефіцит дільничних інспекторів. Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.
Одним з питань порядку денного засідання виконкому стала програма забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2018-2020 роки. Заступник начальника Луцького відділу поліції управління Національної поліції у Волинській області Леонід Прокопчук наголосив, що прийняття програми дасть можливість активізувати діяльність органів місцевого самоврядування, пов'язану з профілактикою правопорушень, удосконалить механізм координації роботи із залучення до цього процесу громадськості.
Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, становить 2 млн 810 тис. грн. У ході обговорення проекту рішення члени виконавчого комітету, зокрема Олександр Серватович та Ігор Муковоз, зазначили, що необхідно піднімати питання збільшення штатної чисельності дільничних інспекторів, адже 23 людини, які працюють на округах, це дуже мала кількість для Луцька.
Також члени виконкому обговорювали програму “Безпечне місто”, яка розроблялася раніше, але так і не запрацювала, оскільки потребує доопрацювання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити