image
 |  0 16 Грудня 2017 | 16:11

Тютюнова компанія змінила рід діяльності і почала майнити криптовалюту

Компанія-виробник елітних сигар Rich Cigars несподівано оголосила про кардинальну зміну діяльності та назви: під вивіскою Intercontinental Technology фірма з Майамі тепер займеться "агресивним майнінгом криптовалют".
Про це повідомляє ForkLog із посиланням на заяву компанії.
"Компанія зазнала зміну власника, внаслідок чого офіційно стала холдингом з декількома дочірніми фірмами в областях, не пов'язаних з нашим традиційним бізнесом", - заявив поки ще чинний директор Rich Cigars Річард Девіс.
"Тепер у компанії два нових стратегічних напрямки: придбання, розробка і збут на міжнародному ринку запатентованих продуктів і агресивний видобуток криптовалюти за допомогою власних систем для майнінгу", - додав він.

Відзначається, що така різка зміна курсу компанії не повинна здаватися дивною, враховуючи особистість нового власника. Підприємець на ім'я Дрор Сворай, який викупив 1 млн акцій Rich Cigars, протягом останніх десяти років сповідував опортуністичний підхід до бізнесу, а також багаторазово і кардинально змінював назви і спеціалізацію своїх компаній.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити