image
 |  0 17 Грудня 2017 | 12:42

Ковельчанка вкотре стала чемпіонкою України з плавання

25-річна ковельчанка Анастасія Чухнова вкотре стала чемпіонкою України з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Змагання проходили в місті Кам’янське, Дніпропетровської області, з 14 по 16 грудня 2017 року. 
Про це пише КовельPost.
У чемпіонаті України з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату взяли участь 370 спортсменів з усіх областей. Майстер спорту України Анастасія Чухнова представляла Ковель у складі збірної команди Волині. У скарбничку своїх перемог вона додала ще шість медалей різного ґатунку: три золотих, дві срібних та одну бронзову.
Настя стала чемпіонкою на дистанціях 50 м брасом, 400 м вільним стилем та 50 м батерфляй. Срібло виборола на дистанціях 50 та 100 м вільним стилем. Бронзова нагорода їй дісталась за третій результат на дистанції 50 м брасом на спині.
Готували Анастасію до змагань – старший тренер КДЮСШ ім. Євгена Кондратовича Дмитро Ляшук та Геннадій Вдовиченко, головний тренер паралімпійської збірної України.
Першим тренером спортсменки був засновник школи плавання у Ковелі та перший директор Ковельської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Євген Кондратович, який помітив задатки майбутньої чемпіонки у 9-річній дівчинці та переконав займатись плаванням не лише для поліпшення здоров’я, а й професійно.
Анастасія Чухнова – багаторазова чемпіонка України. Як одна з кращих спортсменок міста Ковеля неодноразово була стипендіаткою міського голови. На запитання: «Скільки має усіх медалей та золотих зокрема за роки спортивної кар'єри?» - відповісти не змогла. "Ніколи їх не рахувала. Багато!», - відповідає, посміхаючись.
Вітаємо чемпіонку з черговою перемогою та бажаємо й надалі впевнено йти до спортивних вершин.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити