image
 |  0 17 Грудня 2017 | 17:45

Львівський поет презентував лучанам поетичну збірку «Вектор протидії»

У Луцьку  та Ковелі творець проекту «Дух Нації», відомий український поет  Юрій Руф презентував свою книгу «Вектор протидії»
Захід відбувся, сьогодні у бібліотеці ім. Олени Пчілки, - повідомляє власкор.
Організатор зустрічі, голова обласного проводу ВГО «Сокіл Волині» і друг запрошеного поета Максим Новицький повідомив, що це не перший візит Юрія Руфа на Волинь і зауважив, що презентована автором книга відповідає ідеології та цінностям осередку «Сокіл».
«Особливість цієї книги в тому, що у ній зібрана публіцистика і поезія молодого поета, котрий пропонує вектор боротьби над прогнившою системою. В цей ж момент пропонуючи саме нову систему котра принесе перемогу особистості та ідентичності українця в своєму внутрішньому світі, оточенні та побудові величної української держави. Така зустріч наштовхує та надихає молодих українців на боротьбу та перемогу, підіймає нових борців та вибудовує вектор протидії до ворогів України та української державності», - коментує Максим Новицький.

Основною метою збірки є формувати нову свідомість українця, яка стане запорукою ефективного протистояння ворожій пропаганді в умовах гібридної інформаційної війни. На думку автора книги, лише психологія переможців здатна якісно переформатувати суспільство та спрямувати його потенціал на розбудову справді української України. «Вектор протидії» вказує напрям до самоусвідомлення та самоствердження на шляху переродження народу в Націю.
«Ця книжка про ідентичність, що ми повинні сформулювати свою національну ідею, і намагатися побороти всі альтернативні версії. В Україні немає ідеологічного наповнення, ми повинні закинути занепадництво, закинути ті штампи які нам роками нав’язував радянська пропаганда, для того щоб викорінити раз і на завжди зв’язку калина, плящина, Україна. Ця зв’язка має бути порушеною. Ми повинні забути про те, що всі козаки полегли, те що всі дівчата плачуть над могилами,  мати у чорній хустині і солдати пішли на фронт вмирати. Солдати пішли на фронт не вмирати, а вбивати. Нам потрібно змістити акценти, на самовдосконалення, а не самобичування. Це є дуже важливо», - розповів автор книги Юрій Руф.

Нагадаємо, що також сьогодні відбулась презентація книги «Вектор протидії» у Ковелі, організаторами якої виступили ВГО «Сокіл» Волинь та Національний Корпус міста Ковеля.












 

 
[caption id="attachment_31614" align="aligncenter" width="610"] У місті Ковелі[/caption]
[caption id="attachment_31615" align="aligncenter" width="610"] Презентація книги Юрія Руфа у Ковелі[/caption]

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити