image
 |  0 17 Грудня 2017 | 10:11

У Горохові грали міні-футбол у пам'ять про бійця «Азову»

У День збройних сил України, у Горохівському коледжі ЛНАУ відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Ігоря Сливки - випускника коледжу, учасника АТО, який віддав своє життя за незалежність та свободу України, - йдеться на сайті Район.Горохів
У турнірі взяли участь юнаки 1-4 курсів. Під час відкриття змагань директор коледжу Олег Жельчик розповів про Ігоря Сливку. Директор зазначив, що Ігор був хорошим студентом, спортсменом, дбайливим батьком двох синів, людиною величезної душі, безсумнівної честі та гордості.

Учасники турніру та вболівальники вшанували світлу пам’ять героя хвилиною мовчання.
В запеклій спортивній боротьбі пеше місце здобули студенти ІІІ курсу, друге місце – студенти ІІ курсу, а третє - студенти IV курсу.
Переможців турніру нагородили перехідним Кубком пам’яті Ігоря Сливки.
Довідково:
Ігор Сливка народився 23 березня 1977 року у Старому Порицьку Іваничівського району. Після успішного закінчення Павлівської загальноосвітньої школи у 1994 році вступив на навчання до Горохівського радгоспу-технікуму.
За лідерські якості та принциповість студенти обрали Ігоря старостою групи. Юнак відрізнявся від інших фізичними здібностями, активно займався спортом, неодноразово відстоював честь коледжу на спортивних змаганнях. Не менші старання проявив до навчання, закінчив коледж з оцінками «відмінно» і «добре».
Коли розпочалися події на Майдані, Ігор один із перших став активним учасником Революції Гідності, 5 вересня 2014 року пішов на Схід. Ігор Сливка був кращим кулеметником третьої сотні полку «Азов». Він був із тих, хто завжди прикривав побратимів, з яким було безпечно.
Хоробрий воїн, учасник не однієї успішної бойової операції, а скількох хлопців своєю міццю та точністю стрільби прикрив та врятував від загибелі.
12 грудня 2014 року Ігор загинув біля села Павлопіль що за 25 км від Маріуполя в бою з диверсійно-розвідувальною групою російського агресора. Йому було лише 37 років.
Він залишиться в нашій пам’яті вірним сином Батьківщини, який віддав життя, захищаючи свою країну, свою родину, нас із вами та майбутні покоління.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити