image
 |  0 20 Грудня 2017 | 15:11

Волинь опустилась у рейтингу інвестиційної ефективності областей і має найнижчий рівень

За результатами оновлення рейтингу інвестиційної ефективності областей Волинська область опустилася на 16 балів, а її рейтинг оновлено на рівні ineE, що відповідає рівню «нижче середнього».
Такі результати оприлюднило рейтингове агентство Euro Rating.
Як повідомляє Euro Rating, оновлення здійснено за даними 3-го кварталу 2017 року. Бальна оцінка інвестиційної ефективності області становить 133 бали (оцінка за підсумками попереднього кварталу – 149 балів).
На перше місце повернулася Полтавська область, яка набрала 219 балів. Також у категорію ineА піднялася Одеська область, показавши максимальну інвестиційну ефективність у звітному періоді.
Високу інвестиційну ефективність (ineВ) продемонстрували три регіони: Запорізький, Дніпропетровський та Харківський. Запорожці повторили результат другого кварталу. А ось дніпропетровці і харків'яни зробили крок назад, порівняно з квітнем-червнем 2017 року.
Тривалий період не можуть показати високі результати Київська та Львівська області. Дев'ять і шість місяців відповідно, вони демонструє інвестиційну ефективність на рівні вище середнього (ineС), хоча ще в минулому році неодноразово очолювали рейтинг. Також у даній категорії привертає увагу Рівненська область, яка підтвердила результат попереднього кварталу. Суттєвим є й підйом Херсонського регіону відразу на дев'ять позицій.
У аутсайдерах за рейтингом інвестиційної ефективності продовжують залишатися Закарпатська, Чернівецька, Житомирська, Сумська, Волинська і Тернопільська області – на рівні нижче середнього (ineE).
Порівняно з попереднім періодом, Волинь опустилася в рейтингу на одну сходинку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити